na vrh

Slike na platnu - APSTRAKTNE

Vidi sve | Str.:
Vidi sve | Str.:

Štampa slika na platnu sa APSTRAKTNIM motivima već dugo privlači pažnju veoma široke publike. Apstraktni motivi, koji mogu biti protumačeni na potpuno subjektivan način, uvek daju neku novu viziju, neku novu ideju i temu za razgovor. Nešto u čemu jedni vide stvarne oblike, drugima je potpuno drugačije. Štampa apstraktnih motiva na platnu dodatno produbljuje osećaj, dajući motivu još jednu dimenziju, čineći da izgleda još dublje i zanimljivije.

Štampa na slikarskom platnu, odnosno odštampana slika na kanvasu, iako se ne može reći da je delo umetnika i njegove četkice, sigurno zaslužuje mesto na bilo kom zidu stana ili poslovnog prostora. Mnoštvo različitih apstraktnih motiva koje možete birati doprinosi lakoći izbora, kako prema bojama, tako i prema subjektivnom viđenju ideje.

Ukoliko ste pregledali naš izbor slika na platnu sa apstraktnim motivima i niste pronašli ništa što vas je privuklo ili imate svoj motiv koji biste želeli da okačite na zid, kontaktirajte nas. Podatke za kontakt možete pronaći na stranici KONTAKT, a svoje motive i ideje nam možete poslati na e-mail.

Mi ćemo pokušati da od vaše fotografije uradimo najkvalitetniju moguću sliku na platnu i pošaljemo vam je u najkraćem mogućem roku.