na vrh


ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU

ŠTA JE ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU?

Štampa slika na platnu postaje sve češći izbor kada se radi o dekoraciji prostorija, bilo da su stambene ili poslovne. Naša usluga štampe slika na platnu koristi postupak direktne štampe željenog dizajna ili fotografije na platno, koji se zatim možemo rasteže preko drvenog blind rama stvarajući trodimenzionalni efekat slike na platnu. Nakon sušenja i rastezanja na blind ram, štampana slika na platnu je spremna za kačenje na zid. Ukoliko želite, štampane slike na platnu se mogu i uramiti nekim ukrasnim ramom, mada to u današnje vreme i nije tako čest slučaj.

ZAŠTO ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU?

Štampu slika na platnu koriste fotografi, umetnici i dizajneri enterijera koji slikama na kanvasu žele da dodaju taktilnost ili neku drugu dimenziju. Ono što našu uslugu štampanja na platnu razlikuje od drugih je neuporedivi kvalitet materijala, kao i umeće našeg posebno obučenog tima za kvalitetnu pripremu i štampu na slikarskom platnu.

Štampa slika na platnu - Canvas štampa

Šta možemo učiniti za vas?

Kao i kod svih naših usluga štampe, i štampa slika na platnu se radi kvalitetno i brzo od početka do kraja. Garantujemo najkvalitetniju završnu obradu i najkraće rokove isporuke. Ukoliko želite da saznate više informacija o mogućnostima štampe slika na platnu, molimo vas da nam se obratite korišćenjem podataka na kontakt stranici.

Koji format fotografije je najbolji?

Kao opšte uputstvo za štampu slike na platnu, vaše slike treba da budu visoke rezolucije kako bi otisak bio što jasniji. Ovo se odnosi na slučajeve u kojima ne birate štampu slike na platnu sa našeg sajta, već želite da nam pošaljete svoju fotografiju da od nje napravimo sliku na platnu. Naša preporuka je da fotografija koju šaljete bude veća od 2600x1200px, ali sam kvalitet fotografije zavisi još od nekih faktora. Ukoliko želite štampu slike na platnu urađenu korišćenjem vaše fotografije, najbolje je da nas kontaktirate radi dobijanja konkretnih informacija.